Mijn werkwijze en tarieven

Ieder mens is uniek en daarmee ook elk coachingstraject. De basis en de kern van elk traject is jouw specifieke coachingsvraag en het resultaat wat jij wilt bereiken.

We binnen met een vrijblijvend intakegesprek van 45 minuten. In dit gesprek bespreken we jouw specifieke coachingsvraag en kijken we samen of we met elkaar willen gaan optrekken. Wij moeten allebei een goed gevoel en het vertrouwen hebben dat ik jou kan helpen. Dit gesprek is dan ook kosteloos.

In de meeste gevallen beginnen we het traject met een keystest. Deze test geeft veel inzage in wat jou motiveert, hoe je naar de wereld kijkt en waar jouw kracht en focus ligt. Met de uitslag van deze test gaan we dan in een aantal sessies aan de slag met jouw specifieke vraag. We maken samen een plan en werken toe naar het punt waarop je zelf verder kunt.

Hoe lang dit traject duurt? Dat is elke keer weer anders. Sommige zijn na 4-5 sessie helemaal waar ze zijn willen en anderen hebben daar langer voor nodig. Zie het als een reis die we samen gaan maken en deze duurt zolang jij wilt of nodig hebt.

Al onze gesprekken zijn vertrouwelijk en ik deel niets met anderen. Alleen als jij dat wilt en daar toestemming voor geeft, kan ik informatie delen met mensen die daar belang bij hebben. Maar alleen als jij dat wilt. Ik wil dat je je bij mij op je gemak en veilig voelt, om alles te delen wat je dwars zit. Ik heb geen oordeel over je gevoelens, gedachten en problemen.

De gesprekken duren maximaal een uur en kosten € 75 per uur (excl. BTW) voor zakelijke trajecten. Voor particulieren reken ik € 65 per uur(incl. BTW) We spreken af bij mij op kantoor op de Panoven 25 in Geldermalsen.

Ik werk volgens de Internationale Ethische Code (IEC) zoals deze te vinden is op de website van de NOBCO. En hanteer ik ook de Algemene Voorwaarden zoals deze door de NOBCO zijn opgesteld.

Scroll naar boven