Ontspannen ontdekken

Elke persoon is uniek en bezit een specifiek set aan eigenschappen, talenten, waardes en perspectieven. Ik wil je helpen om jouw unieke identiteit te ontdekken en te groeien in jouw potentieel. Door samen te werken, kunnen we jouw passies en krachten ontdekken en deze gebruiken om een leven te leiden dat is gebaseerd op zingeving en vervulling.

  • Bij het vuur beleef je ontspanning op zijn best. Het is de perfecte locatie voor een ongedwongen en relaxt gesprek.
  • Bij het vuur wordt de rust in je hoofd hersteld en kun je weer opnieuw opladen. Het is een plek waar je kracht kunt vinden.
  • Bij het vuur komt er beweging in de dingen. Zaken die eerder op de achtergrond verdwenen zijn, krijgen weer ruimte om te bloeien.
  • Bij het vuur komt je leven weer tot bloei en wordt je weer wakker. Je kunt weer de energie vinden die nodig is om te doen waar je echt gelukkig van wordt.

Stuur me gerust een bericht en laten we samen bij het vuur in gesprek gaan!

Lees meer

bijhetvuur John Roeland

Ontspannen ontdekken

In onze gesprekken gaan we samen jouw potentieel ontdekken, checken hoe je nu in het leven staat op de 3 belangrijkste gebieden in het leven en uiteindelijk een plan maken om dit potentieel maximaal te bereiken waaruit je kunt gaan leven. De gesprekken doen we bij mij op kantoor in Geldermalsen of op Kasteel Amerongen. Wat voor jou fijner is.

Ik gebruik hiervoor onder andere de KEYS methode. Als gecertificeerde KEYS Activator kan ik jou optimaal helpen om tot de kern te komen van wie jij bent. Ik heb al vele mensen kunnen helpen. Ben jij de volgende?

Ik ga graag met je in gesprek

06 – 58 95 17 57info@bijhetvuur.nl

Scroll naar boven