Volg je hart, de antwoorden zijn daar te vinden!

John Roeland

Over mij

Mijn naam is John Roeland. Getrouwd met Ellen, 46 jaar en trotse vader van 3 kinderen. Een gedreven man met een brandende passie om mensen in contact te brengen met datgene wat diep van binnen aanwezig is. Op 15-jarige leeftijd tot geloof gekomen en daar ligt ook mijn basis voor hetgeen wat ik doe als Keys Activator en als Life Coach.

Binnen onze kerkelijke gemeente ben ik teamleider en onderdeel van het stafteam. Naast het aansturen van mijn teamleden ben ik ook als spreker actief in de gemeente. Mijn motivatie is om inspirerend te spreken, mensen “aan” te zetten om gemotiveerd aan de slag te gaan om te bouwen aan jezelf en de gemeente. Mijn kwaliteiten als coach zet ik ook in om kleine groepjes mensen kennis te laten maken met zichzelf en de kwaliteiten die God in hun persoonlijk heeft gelegd. Het resultaat is dat mensen zichzelf gaan zien en accepteren, maar ook anderen kunnen zien met een andere bril.

Bij mij kan iedereen voor individuele trajecten terecht. Gelovig zijn is absoluut geen vereiste en ik heb ook vele mensen geholpen die niets met het geloof hebben, of een andere religie aanhangen. Je hoeft niet bang te zijn dat ik zieltjes aan het winnen ben. Voor mij staat de mens centraal en pas ik me aan aan de behoefte van de persoon. Ik hou van alle soorten mensen en voor zijn alle mensen gelijk, ongeacht hun geaardheid of geloofsovertuiging. Wederzijds respect is een belangrijke waarde voor mij. Dus heb je geen behoefte om te praten over het geloof, dan hoor je mij er ook niet over. Jij bent “in charge” over waar we samen mee aan de slag gaan. Voor mij is het de basis waar vanuit ik mensen accepteer zoals ze zijn en kijk naar wat ik noem “het goud en zilver in mensen”.

In 2022 heb ik mijn opleiding als Keys Activator Individu succesvol afgerond. In 2023 ben ik begonnen met een Keys Activator voor Teams en een verdiepende studio rondom Life Coaching. Ik blijf me voortdurend bijscholen om mijn eigen skills te verdiepen, uit te breiden of te verbeteren. Daarnaast heb ik een netwerk van voorgangers, coaches en sprekers om regelmatig te sparren. Ik ben binnen onze gemeente al een aantal jaren actief als groepsleider om binnen de kerk mensen verder te helpen.

Al meer dan 50 mensen hebben hun profiel ontdekt en zijn in hun kracht gaan staan. Elke keer word ik weer enthousiast van al die unieke mensen bij mij aan tafel.

Mijn Missie en Visie Mijn werkwijze & tarieven NOBCO-22-Aff-EMCC-grootat3x-100
Scroll naar boven