Over jou

Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Over jou

Ieder mens is uniek en heeft daarmee een persoonlijk profiel die niemand anders heeft. Wil je ontdekken wat jouw unieke manier van leven is en ben je ook gemotiveerd om de stappen te nemen die nodig zijn om het volledige potentieel vrij te zetten wat in je zit? Dan ben je de geschikte persoon om bij mij een traject te gaan doorlopen. Jouw interne motivatie is de sleutel tot succes en ik help je ermee om dat om te zetten tot actie en daden die meehelpen om te activeren wie je ten diepste bent. Geen zoethoudertjes of vage beloften, maar een heldere spiegel die jou laat zien wat er moet gebeuren.

Ik help jou om volledig in je kracht te gaan staan!

Wie ben jij?

Jij bent iemand die nadenkt over het leven en op zoek bent naar een stuk zingeving. De dingen die je bezig houden moeten wel van waarde zijn, anders voelt het nutteloos.

Het leven bestaat uit meer dan consumeren en werken. Er moet geleefd worden en de mensen om je heen zijn belangrijk. Je wilt graag een positieve impact hebben op je directe omgeving, maar ook op je werk en in de maatschappij. Kortom, je hebt veel te geven en wil daarin de regie voeren op je eigen keuzes en een impact maken die iets toevoegt aan deze wereld en aan de mensen om je heen.

Wat is mijn aandeel?

Ik heb veel meegemaakt in mijn leven. Goede keuzes gemaakt, maar ook de verkeerde. Van alle dingen heb ik geleerd en hebben mij gebracht tot waar ik nu sta. Deze kennis komt niet alleen uit studieboeken, maar uit het harde leven zelf. In mijn zoektocht naar een leven met zingeving heb ik vele afslagen genomen en kan jou helpen met het vinden van juiste weg.

Ook als je een verkeerde afslag pakt, ben ik er om je te helpen weer terug te komen op de goede weg. Ik kijk naar jouw potentieel en niet naar je falen. We gaan samen voor succes en de weg daar naartoe bepaal jij zelf, met hulp van mij. Het enige wat ik van je vraag is dat je gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan. Ook als het even tegenzit.

Waar kan ik je mee helpen?

Zelfvertrouwen

Je droomt vaak van verandering, maar je denkt dat het je zelf niet gaat lukken om het alleen voor elkaar te krijgen. Misschien vind je jezelf niet slim genoeg of een ander kan het beter.

Samen gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten en wat jou uniek maakt. Dit geeft je zelfvertrouwen een boost en je gaat leren om je successen meer te vieren. Daarmee verstevig je je zelfvertrouwen en wordt het leven meer een feest.

Levensloop

Elke fase in je leven kent mogelijkheden en beperkingen. Mogelijk past je werk niet meer, loop je vast in je relatie of wil je meer betekenen voor anderen. Je hebt het gevoel dat je nieuwe keuzes moet maken om de rest van je leven meer waarde te geven.

Als coach help ik jou om te kijken hoe we dat kunnen gaan realiseren. We maken samen de balans op en plannen de verbeteringen. Daarmee krijg je grip op jezelf en bepaal jij hoe je leven weer meer waarde krijgt.

Zingeving

Je hebt een goede baan, een mooi huis en je bent gelukkig getrouwd. Toch heb je het gevoel dat je iets mist. Je wilt dat wat je doet, ook ergens toe doet. Je wilt anderen helpen, maar gelijk ook niet uitgeblust raken. Ook spiritualiteit kan hierbij een belangrijke rol spelen, de zin van het bestaan hier op aarde.

Als coach help ik je antwoorden te vinden op deze vragen en begeleid ik je door het proces van zelfreflectie. Als je waarde hecht aan het christelijk geloof dan kan ik je vanuit mijn eigen overtuiging een extra laag diepgang geven en samen ontdekken wat God hierin te zeggen heeft.

Talentontwikkeling / loopbaankeuze

Van je hobby je werk maken! Je loopt vast in je huidige baan of je bent net klaar met studeren, maar hoe doe je dat? Of je wilt iets doen buiten je werk om, maar waar je je eigen talenten in kunt inzetten, maar welke talenten zijn dat?

We gaan samen op zoek naar wat jou uniek maakt en welke set aan talenten je met je meedraagt. Een talent hebben is nog geen garantie tot succes, je moet het nog wel trainen. Maar ik help je mee deze te ontdekken en plannen te maken, zodat je weet hoe je ze kunt gaan inzetten als hobby, of als nieuwe carrière. Ik heb die weg ook bewandeld en help je je weg te vinden.

Starten met ondernemen

Sta je op het punt om een onderneming te starten, of ben je net begonnen en denk je “help waar ben ik aan begonnen”? Bij het schrijven van een ondernemingsplan worstel je met vragen als het kennen van je eigen sterktes, zwaktes en uitdagingen? Je hebt je hart gevolgd, maar heb meer kennis nodig over jezelf om je onderneming goed neer te kunnen zetten.

Ik heb in mijn loopbaan een aantal ondernemingen opgestart en ben daarmee ook in de diverse valkuilen gestapt van mijn eigen beperkingen en zwaktes. Ik help jou deze te zien en hoe je hiermee toch een goede basis weet te leggen voor jouw onderneming. Jezelf kennen is essentieel om niet onder te gaan, maar goed voorbereid de stap te maken en zo je succeskans sterk te vergroten.

Scroll naar boven