Team coaching

Bij het Vuur traint jouw team(s) om te leven en werken met impact. Je team krijgt zicht op de identiteit en het unieke potentieel.

Dit kunnen we verzorgen met een inspiratie sessie, waarbij we het team volledig in het zonnetje zetten. Of als je team niet functioneert als dat je graag zou willen, dan hebben we een Activate track die we kunnen inzetten. Daarmee zetten we het team weer op het juiste spoor.

Bij mij kan iedereen voor individuele trajecten terecht. Voor mij staat de mens centraal en pas ik me aan aan de behoefte van de persoon. Ik hou van alle soorten mensen en voor mij zijn alle mensen gelijk, ongeacht hun geaardheid of geloofsovertuiging. Wederzijds respect is een belangrijke waarde voor mij.  Jij bent “in charge” over waar we samen mee aan de slag gaan. Ik accepteer mensen zoals ze zijn en kijk naar wat ik noem “het goud en zilver in hen”.
Vanuit mijn christelijke geloofsovertuiging ben ik ook in staat om een brug te slaan tussen je persoonlijkheid en hoe dit in te passen in je dagelijks leven of als onderdeel van een geloofsgemeenschap of kerk.

Team Inspire

Zoek je een ontspannende manier om je team eens iets heel bijzonders te geven? Dan is de Team Inspire wellicht iets voor jou. Ieder teamlid ondergaat afzonderlijk de Keys test waarbij het unieke potentieel zichtbaar wordt gemaakt op persoonlijk vlak. Met alle uitslagen samen maken we een compleet teamprofiel en deze wordt gepresenteerd aan het team. Het team krijgt inzicht in elkaar, versterkt het teamverband en persoonlijk komt iedereen in zijn kracht te staan.

Team Activate

Heb je een team waar de dingen wat stroever lijken te lopen, of heb je het idee dat er veel meer in je team zit dan dat eruit komt? Dan is de Team Activate voor jou. Net als bij de Inspire kijken we naar ieder individu in het team en maken we de kwaliteiten zichtbaar. Daarnaast brengen we de balans binnen het team in kaart en gaan we samen sleutelen om het Team opnieuw zichzelf te ontdekken en in zijn kracht te gaan staan. Een aantal sessies verder krijgt het team weer energie en gaat weer staan op de plek waar het hoort.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met me op. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Certificering

Naast mijn ruime ervaring als teamleider en coach heb ik ook studies, cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis op peil te brengen en te houden. Ik leer continue bij in nieuwe zienswijzes en methodes. Ik ben gecertificeerd Keys Activator en in de afronding van mijn studie als coach en met de specialisatie van Life Coach.

Scroll naar boven