Organisatie Track

Bij het Vuur ondersteunt stichtingen en organisaties die een impact willen maken zowel intern op de medewerkers als naar buiten in de maatschappij, maar niet weten hoe. Wij helpen om inzicht te krijgen in het potentieel wat in de organisatie zit en wat er nog nodig is om de doelen te halen die voor ogen zijn. Een unieke methode die het hart van de organisatie naar boven haalt.

Bij mij kan iedereen voor individuele trajecten terecht. Voor mij staat de mens centraal en pas ik me aan aan de behoefte van de persoon. Ik hou van alle soorten mensen en voor mij zijn alle mensen gelijk, ongeacht hun geaardheid of geloofsovertuiging. Wederzijds respect is een belangrijke waarde voor mij.  Jij bent “in charge” over waar we samen mee aan de slag gaan. Ik accepteer mensen zoals ze zijn en kijk naar wat ik noem “het goud en zilver in hen”.
Vanuit mijn christelijke geloofsovertuiging ben ik ook in staat om een brug te slaan tussen je persoonlijkheid en hoe dit in te passen in je dagelijks leven of als onderdeel van een geloofsgemeenschap of kerk.

Inzicht

In een aantal sessies gaan we met het bestuur om tafel om inzicht te krijgen in de organisatie. We gaan op zoek naar het DNA van de organisatie, de visie en zetten dit helder op papier in een aantal boeken. Hierbij maken we gebruik van onze methode om het hart van de organisatie in kaart te brengen. Deze documenten vormen de basis waarop we verder bouwen. Er wordt gekeken naar de organisatie vanuit een uniek perspectief.

Analyse & aanbevelingen

Zodra we het hart van de organisatie in kaart hebben gebracht, de visie en de doelen, gaan we de puzzel leggen door alle gegevens te analyseren en maken we een voorstel met aanbevelingen hoe de organisatie verder te activeren. Hiermee is het doel dat de organisatie in lijn komt te liggen met de gestelde doelen, maar volgens het DNA en het hart van de organisatie.

Implementatie & activatie

In de laatste stap gaan we met de aanbevelingen aan de slag en bieden we specifieke programma’s aan met begeleiding om de organisatie in beweging te krijgen. Deze programma’s worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op de behoefte die zichtbaar is gemaakt in de vorige stappen. We helpen de organisatie om ook daadwerkelijk in beweging te komen en de gestelde doelen te halen. Allemaal vanuit de kracht en potentie wat in de organisatie aanwezig is.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met me op. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Certificering

Naast mijn ruime ervaring als teamleider en coach heb ik ook studies, cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis op peil te brengen en te houden. Ik leer continue bij in nieuwe zienswijzes en methodes. Ik ben gecertificeerd Keys Activator en in de afronding van mijn studie als coach en met de specialisatie van Life Coach.

Scroll naar boven