Coaching voor teams & organisaties

Bij het Vuur traint teams en
organisaties om te leven en werken met
impact. Je team of je organisatie krijgt zicht
op de identiteit en het unieke potentieel.
Dit doen we door 1-op-1-coaching en
inspirerende teamsessies.

Bij mij kan iedereen voor individuele trajecten terecht. Voor mij staat de mens centraal en pas ik me aan aan de behoefte van de persoon. Ik hou van alle soorten mensen en voor mij zijn alle mensen gelijk, ongeacht hun geaardheid of geloofsovertuiging. Wederzijds respect is een belangrijke waarde voor mij.  Jij bent “in charge” over waar we samen mee aan de slag gaan. Ik accepteer mensen zoals ze zijn en kijk naar wat ik noem “het goud en zilver in hen”.
Vanuit mijn christelijke geloofsovertuiging ben ik ook in staat om een brug te slaan tussen je persoonlijkheid en hoe dit in te passen in je dagelijks leven of als onderdeel van een geloofsgemeenschap of kerk.

Mijn missie

Samen leven brengt uitdagingen met zich mee, want iedereen is uniek en iedereen is anders.
In de huidige westerse maatschappij wordt veel van ons gevraagd en ontstaat er een cultuur van presteren, carriere maken en zo hoog mogelijk eindigen op de maatschappelijke ladder.
Hierbij verliezen we snel onze eigen uniekheid uit het oog om te worden wat we denken dat van ons verwacht wordt. Burn-outs, stress en depressies zijn daardoor veel voorkomende problemen die hieruit voortkomen.

MVO

Als coach, maar ook als mens wil ik betrokken zijn in de wereld om mij heen. Wil ik helpen en een positieve impact hebben. In mijn leven zijn er momenten geweest dat mensen en organisaties een belangrijke rol hebben gespeeld in mijn leven en gezin. Hoe zegenend het kan zijn als je zelf even niet in staat bent om iets te kopen terwijl je het wel nodig hebt en daar is die geweldige vriend die het voor jou aanschaft of helpt vanuit zijn of haar professie met specialistische hulp.
Ik wil mijzelf dan ook continue inzetten om een verschil te maken in de maatschappij en wereld om mij heen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met me op. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Certificering

Naast mijn ruime ervaring als teamleider en coach heb ik ook studies, cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis op peil te brengen en te houden. Ik leer continue bij in nieuwe zienswijzes en methodes. Ik ben gecertificeerd Keys Activator en in de afronding van mijn studie als coach en met de specialisatie van Life Coach.

Scroll naar boven