Missie & Visie

Mijn Visie

Ieder mens is uniek. Een unieke creatie met een doel in deze wereld. Vanuit mijn christelijke levensovertuiging geloof ik dat ieder mens er toe doet en van waarde is. De mens is bedoeld om samen op te trekken en niet alleen te zijn. Mensen zoeken dan ook verbinding, met zichzelf en met de ander.
Samen leven brengt uitdagingen met zich mee, want iedereen is uniek en iedereen is anders. In de huidige westerse maatschappij wordt veel van ons gevraagd en ontstaat er een cultuur van presteren, carriere maken en zo hoog mogelijk eindigen op de maatschappelijke ladder. Hierbij verliezen we snel onze eigen uniekheid uit het oog om te worden wat we denken dat van ons verwacht wordt. Burn-outs, stress en depressies zijn daardoor veel voorkomende problemen die hieruit voortkomen. We moeten weer leren wie we zijn vanuit ons binnenste. God heeft ons ieder uniek en mooi gemaakt. Als we daar weer bij terugkomen, krijgt het leven weer kleur en vinden we rust in wie we zijn en wat we mogen doen. Dan komen we in balans en gaat het leven weer stromen.

Mensen die samen God zoeken en elkaar vinden, komen op zondag bij elkaar in de kerk of gemeente. Hoe goed we ook ons best doen, de problemen van de wereld komen ook hier soms ongewild naar binnen. Er ontstaat wrijving tussen teamleden, de focus op het grotere geheel verdwijnt of mensen lopen qua energie volledig leeg op taken die ze toebedeeld hebben. De kerk heeft als doel een baken van licht te zijn in deze wereld, maar waar wrijving en problemen ontstaan tussen mensen en teams, daar verdwijnt langzaam de glans van het licht. Zodra mensen, individuen, weer gaan zien waar ze voor gemaakt zijn en hun plek innemen in de kerk waar ze het beste tot hun recht komen, daar gaat ook het leven stromen en bereikt dit de maatschappij waarin zij is gevestigd.

Ik richt me in het coachingsvak met name op kerken en organisaties met een sociaal en maatschappelijk doel. Om vanaf het fundament (de mensen) mee te bouwen aan een gezonde structuur, zodat de wereld om hen heen positief beinvloedt wordt en er een lokale cultuur van leven ontstaat. Het is mijn droom dat de kerk in zijn algemeenheid wordt als een stad bovenop een berg. Enerzijds een onneembare vesting vanwege de positie en anderzijds een helder licht in de duistere wereld (zo’n stad kan immers niet verborgen blijven).

Mijn Missie

Het is mijn missie om mensen en organisaties te stimuleren en te activeren om te gaan leven vanuit hoe God het bedoeld heeft. Dit doe ik door persoonlijke gesprekken, teamsessies, inspiratiesessies, videoboodschappen en (s)preken. Op deze manier wil ik de wereld een stuk mooier maken en waar mogelijk in lijn te brengen met het potentieel wat God in zowel de mens, kerk of organisatie heeft gelegd. Want of je nu een individu bent, een team, kerk of organisatie, door samen met mij te ontdekken wat het potentieel is wat aanwezig is (al dan niet verborgen) komt er een positieve impact op de omgeving. Ik richt mij dan ook voornamelijk op kerken en organisaties met een sociaal maatschappelijke functie, om samen te bouwen en zo lokaal een positieve impact te maken. Hierbij is verbinden en samen optrekken voor mij een belangrijk sleutelwoord, waarbij ik ga voor een vriendschap voor de lange termijn. Men beschrijft mij als betrouwbaar, eerlijk en gedreven om God’s plan tot vrucht te zien komen. Wederzijds respect en waarheid staan centraal.

MVO

Goed ondernemerschap draagt bij aan een positieve impact binnen de samenleving

Als coach, maar ook als mens wil ik betrokken zijn in de wereld om mij heen. Wil ik helpen en een positieve impact hebben. In mijn leven zijn er momenten geweest dat mensen en organisaties een belangrijke rol hebben gespeeld in mijn leven en gezin. Hoe zegenend het kan zijn als je zelf even niet in staat bent om iets te kopen terwijl je het wel nodig hebt en daar is die geweldige vriend die het voor jou aanschaft of helpt vanuit zijn of haar professie met specialistische hulp.

Gratis coaching

Geven zonder wat terug te ontvangen is wat wij als gezin ook naleven. Als coach wil ik ook beschikbaar zijn voor die mensen zonder ruimte in het budget, maar die wel enorm behoefte hebben aan een coachingstraject. Ik stel 1 traject per maand gratis beschikbaar om die mensen te helpen die het echt nodig hebben. Kom je hiervoor in aanmerking? Stuur mij een bericht met je verhaal en waarom jij een coachingstraject nodig hebt. Samen kijken we dan of het past en op welke manier jij iets terug kunt geven aan jouw omgeving. Of wellicht ken je iemand die het goed kan gebruiken.

Stichting KEYS

Het is de filosofie van Stichting Keys dat we als mens niet zomaar op de wereld zijn. Jouw leven is bedoeld om waarde toe te voegen op die plekken waar jij actief bent. Keys’ missie is om jou te helpen ontdekken wat jouw potentieel is. En dat in te zetten voor de wereld om je heen. Keys wil jou stimuleren om een verschil te maken in je omgeving. Dit doen ze door de testen gratis aan te bieden en de testen beschikbaar te maken in diverse talen om zo de hele wereld te kunnen helpen met het vinden van ieders potentieel.

Als coach maak ik dankbaar gebruik van deze testen en ben ik persoonlijk betrokken bij de stichting en de ontwikkelingen van de website en nieuwe testen. De kosten om dit te ontwikkelen worden grotendeels gefinancierd middels giften. Als coach doneer ik 10% van mijn inkomsten uit de trajecten om zo het werk te steunen en de stichting te helpen de wereld te bereiken.

Keys-logo-1 Kiva logo classic

Kiva is een organisatie die ondernemers helpt over de hele wereld met het verstrekken van microkredieten, met name in de landen waar de economie niet sterk is. Jaren geleden zag ik een item op televisie en werd gegrepen door deze mogelijkheid om een positieve impact te maken in het leven van een kleine ondernemer ergens anders op de wereld. Deze microkredieten worden namelijk door particulieren bij elkaar gebracht en via het platform geleend. Ik steun kiva al jaren en ik vergroot mij portefeuille door van mijn inkomsten regelmatig wat extra toe te voegen aan mijn kiva account. Zo maak ik wereldwijd op mijn manier ook impact in het leven van ondernemers en geef aan hun ook de mogelijkheid om hun bedrijf uit te breiden.

Klik hier om te zien hoeveel ondernemers ik al gesteund heb

Scroll naar boven