Individuele coaching

Loop jij ook wel eens vast in het leven? Het kan allemaal soms zo’n rollercoaster zijn; stress, een drukke baan, het gezinsleven, er komt zoveel op ons af. Het is daarom niet gek dat veel mensen het gevoel hebben dat ze geleefd worden, weinig controle ervaren en zich weinig gewaardeerd voelen.

Of wellicht valt de stress en drukte in jouw leven wel mee, maar ervaar je helemaal geen voldoening van het leven wat je nu leeft.

Wie ben je nou echt en waar draait het leven om?

Aan de rechterkant zie je de gebieden waarop we samen op onderzoek kunnen gaan om te ontdekken hoe jij meer voldoening kan ervaren.

Zingeving

Een belangrijk onderdeel van ons bestaan is het vinden van een reden of doel van ons bestaan. Het vinden van zingeving kan soms moeilijk zijn om alleen te doen. Als lifecoach kan ik je helpen met het vinden van wat voor jou belangrijk is, waar je passie ligt en hoe je van betekenis kunt zijn en zo bij kan dragen aan een betere wereld. Hierin kun je meer energie, voldoening en geluk vinden. Ik sta voor je klaar om jou te ondersteunen op dit belangrijke en vaak uitdagende pad van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Neem gerust contact met mij op en laten we samen aan de slag gaan om jouw zingeving te vinden.

Zelfvertrouwen

Als je wordt geconfronteerd met een uitdagende situatie of een moeilijke beslissing, dan kan je zelfvertrouwen onder druk komen te staan. Gevoelens van angst, twijfel of onzekerheid kunnen je dan belemmeren om verder te komen.

Als lifecoach kan ik je helpen om te ontdekken welke belemmerende gedachten of overtuigingen je in de weg staan en hoe je deze kunt overwinnen. Door verschillende technieken zoeken we de methode die het beste werkt voor jou en leer je zelf de controle weer te krijgen.

Levensloop

Vanaf je geboorte maak je van alles mee. Soms kunnen deze gebeurtenissen groot of heftig zijn of misschien wel onzeker over de toekomst, bij verandering van werk of carriere.

Ik kan je helpen met het navigeren door dit soort moeilijke gebeurtenissen in je leven. Door te kijken naar je vaardigheden, persoonlijke waarden en overtuigingen of je talenten, maken we samen een helder plaatje voor de toekomst. Zo kom je weer verder en leer je omgaan om zo grip te krijgen op een bevredigende toekomst.

Talentontwikkeling

Het proces om te ontdekken waar je talenten en vaardigheden liggen en hoe je deze in kunt zetten in je huidige baan of als je een nieuwe baan zoekt, daar kan ik je mee helpen.

Door o.a. de Keys Test in te zetten krijgen we een helder plaatje over wie jij bent en welke vaardigheden en talenten je bezit. Door deze in te zetten zul je gaan ervaren dat je werk of hobby meer voldoening gaat geven en daarbij groeit je zelfvertrouwen ook bij iedere stap die je daarin zet.

Onderneming starten

Sta je op het punt om een onderneming te starten, of ben je net begonnen en denk je “help waar ben ik aan begonnen”? Het schrijven van een ondernemingsplan is een goede start. Maar bij het schrijven kom je al snel op vragen over je sterke en zwakke kanten, waar je passie ligt en nog meer.

Vragen die soms overweldigend kunnen zijn, zeker als je beeld over jezelf niet zo helder is. Door middel van de Keys Test kan ik je die dingen scherp laten zien en daarmee krijg je al vrij snel een duidelijk beeld over wat je in huis hebt. Waardevolle informatie waarmee het schrijven van een ondernemersplan ineens veel makkelijker gaat.

Zingeving
Heb je moeite met het vinden van betekenis in je leven?

Zelfvertrouwen
Onzekerheid en twijfel kunnen leiden tot gebrek aan zelfvertrouwen.

Levensloop
Je moet een nieuwe keuze maken voor je leven, maar weet niet welke.

Talentontwikkeling
Een nieuwe carriere en benieuwd naar welke richting?

Starten met Ondernemen
Ga je starten of ben je net begonnen? Ontdek je kracht!

Je hebt een goede baan, een mooi huis en je bent gelukkig getrouwd. Toch heb je het gevoel dat je iets mist.

Je droomt vaak van verandering, maar je denkt dat het je zelf niet gaat lukken om het alleen voor elkaar te krijgen. 

Je hebt het gevoel dat je nieuwe keuzes moet maken om de rest van je leven meer waarde te geven.

Van je hobby je werk maken! Dat wil je graag, maar hoe doe je dat?

Sta je op het punt om een onderneming te starten, of ben je net begonnen en denk je “help waar ben ik aan begonnen”?

Begeleiden van
individuen

Loop jij wel eens vast in het leven? Het leven is soms een rollercoaster, veel stress, een drukke baan, het gezinsleven, er komt veel op ons af. Het is daarom niet gek dat veel mensen het gevoel hebben dat ze geleefd worden en het contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Herken je dat gevoel? Goede kans dat je leven dan op dit moment niet meer lekker in balans is. Je geeft heel veel, maar krijg er te weinig voor terug.

Het leven draait maar door. Voor de buitenwereld heb je het goed voor elkaar. Een topbaan, fantastische levenspartner, misschien wel een paar kids. Maar van binnen voel je je leeg en lijkt het leven soms zinloos. Je omgeving ziet jou als succesvol en een topper, maar diep van binnen ervaar jij dat zelf niet. Wie ben je nou echt en waar draait het leven om?

Aan de rechterkant zie je de gebieden waarop ik je kan ondersteunen door samen met jou in gesprek te gaan.

De Keys Track

Door middel van de Keys Track komen we in 3 stappen tot de kern van wie je bent, activeren we de groei en beweging en komen we tot concrete stappen om in beweging te komen en creëer je een positieve impact om je omgeving.

Hoe gaan we aan de slag?

We starten altijd met een intake gesprek. Daarin leren we elkaar kennen en ontdekken we of je een klik hebt bij mij. We bepalen dan jouw coachvraag en bespreken de mogelijkheden om daar mee aan de slag te gaan. Daarna gaan we in een aantal gesprekken werken aan jouw doel. Net zo kort of net zo lang als jij nodig hebt.

Het doel van dit alles

Ieder mens is uniek. Een unieke creatie met een doel in deze wereld. Vanuit mijn christelijke levensovertuiging geloof ik dat ieder mens er toe doet en van waarde is. De mens is bedoeld om samen op te trekken en niet alleen te zijn. Mensen zoeken dan ook verbinding, met zichzelf en met de ander.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met me op. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven