Bij het Vuur coaching – een korte uitleg

Bij het Vuur coaching

Een warme plek waar ontmoeting, een goed gesprek en persoonlijke groei samenkomen.

Loop je wel eens vast met je leven? Lijkt het leven soms even geen zin te hebben, of worstel je met wat jij voor jezelf of een ander mens kan betekenen?

Ieder mens is uniek gemaakt. Een complete set aan eigenschappen, talenten, waardes en jouw manier van kijken. Ik wil je helpen om te ontdekken wie je bent en welke unieke eigenschappen in je zijn gelegd. Met die kennis kunnen we stappen gaan maken, zodat je kunt gaan leven vanuit passie en kracht. Leven vanuit je potentieel.

  • Bij het vuur betekend een ontspannen ontmoeting. Een moment waarin een goed gesprek tot stand komt. Ongedwongen en relaxed.
  • Bij het vuur kom je tot rust en kun je opwarmen. Een plek om nieuwe kracht op te doen.
  • Bij het vuur komt er iets los, dingen die misschien zijn afgekoeld. Zaken die geen ruimte hebben gekregen komen weer tot leven.
  • Bij het vuur kom je tot leven en kun je ontwaken. Kun je weer gaan staan in waar je echt energie van krijgt en volledig voor wilt gaan.
vuur-oceaan

Wat bied ik aan?

1-op-1 traject

Voor mensen die op zoek zijn naar hun plek en een positieve impact willen maken op hun privé leven, werk of maatschappij.

Werkwijze

In een serie van 3 gesprekken gaan we ontdekken wat jouw potentieel is, bepalen we op welke gebieden je wilt gaan groeien en maken we een plan die past bij jouw eigen persoonlijkheid.

Team coaching

Voor teams die meer uit zichzelf willen halen of merken dat niet iedereen het maximale uit zichzelf haalt.

Werkwijze

Ieder teamlid gaat persoonlijk in gesprek en ontdekt wat de waarde is die ze meenemen in het team. Aansluitend bespreken we de diverse profielen en bekijken hoe dit in het team tot uiting komt. Daarna maken we een plan om het team op een zo’n optimale manier te laten functioneren.

Keys voor Kerken

Als kerk/gemeente wil je van invloed zijn op je omgeving. Een sterk team is nodig.

Werkwijze

We kijken naar de missie en visie van de gemeente en leggen die naast de opdrachten die de diverse teams hebben gekregen. Elk teamlid wordt individueel getest en kijken we naar de diverse houdingen en maken we een plan om iedereen op de juiste plek te laten functioneren vanuit kracht.

Scroll naar boven